Angielski Tort Świąteczny
Angielski tort świąteczny to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 1280 kalorii, 18g białka, oraz 45 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, brandy, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Angielski Tort Świąteczny, Sernik świąteczny z angielskim nadzieniem toffi, oraz Angielskie toffi ... i jak zepsułam świąteczną niespodziankę.
Instrukcje
Smar 8 calowy plac do pieczenia naczynia i linii go z pergaminem. Odstawić.
W dużej misce, połączyć mąkę, mieszane przyprawy, cynamon i skórka z cytryny. Wymieszać trzepaczką do wymieszania. W osobnej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po jednym na raz, mieszając, aż każde z nich zostanie zmieszane. Wymieszaj suche składniki tylko do zwilżenia, a następnie złóż rodzynki, złote rodzynki, porzeczki, wiśnie i migdały.
Łyżkę do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch. Zrób niewielkie wrażenie w środku z tyłu łyżki, aby ciasto okazało się poziom. Przykryć i pozostawić na noc w chłodnym miejscu.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Umieść patelnię ciasta na blasze do pieczenia.
Piec przez 4 godziny w nagrzanym piekarniku. Kiedy ciasto jest gotowe, szaszłyk włożony do środka powinien wyjść czysty. Ostudzić na patelni przez 1 godzinę, następnie obrócić na stojak z drutu i wyjąć papier. Kiedy całkowicie chłodny, poke z szaszłykiem co cal lub tak, i łyżką brandy do otworów. Zawiń w woskowany papier i przechowuj w chłodnym miejscu do podania.