Angielski Bread and Butter Pudding
Angielski Pudding Chlebowo-maślany to lacto ovo vegetarian przepis z 4 porcjami. Ten deser ma 455 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, gałkę muszkatołową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik nie jest tak super. Angielski chleb Muffinowy z masłem miodowym, Chleb pełnoziarnisty i miodowy angielski Muffin z masłem żurawinowo-jabłkowym, oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pokrój skórki z chleba, rozerwij chleb na kawałki, włóż do miski i przykryj mlekiem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj masłem naczynie do pieczenia 1 1/2 litra.
Ubij roztopione masło, cukier, wymieszaną przyprawę i jajko razem, aż będą gładkie. Ubij razem z namoczonym chlebem i mlekiem. Dodaj suszone owoce i skórkę pomarańczową.
Wlać do przygotowanego naczynia i posypać gałką muszkatołową.
Piec w nagrzanym piekarniku 75 minut, aż zestaw.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na budyń. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "