Angel ' s Yummy Bruschetta

Angel ' s Yummy Bruschetta
Angel 's Yummy Bruschetta może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka bazylii, ser mozzarella, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 53 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pyszny pyszny makaron z serem, Sałatka Owocowa... Pycha Pycha!, oraz Pychota, pychota !.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć pomidory, cebula, czosnek, bazylia, oregano, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dobrze wymieszać, przykryć i przechowywać w lodówce.
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Bochenek chleba francuskiego pokroić na 12 kromek po przekątnej. Ułóż chleb na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 5 minut, lub do złotego koloru. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 250 stopni F (120 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Łyżka równych ilości mieszanki pomidorowej na tosty kromki chleba. Top z plasterkami mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
PomidorPomidor
ChlebChleb
6
Umieść patelnię chleba z powrotem do piekarnika, aż ser stopi się tylko lekko i jest oozing na pomidory, około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn