Angel Food Cake
Angel Food Cake to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, krem z kamienia nazębnego, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Angel Food Cake, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: patelnia bochenkowa o standardowym rozmiarze
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Połowę cukru wymieszać z mąką w młynku do przypraw lub mini robocie kuchennym przez 5 sekund.
Wyjąć do małej miski i odstawić.
Białka ubić z wanilią, śmietaną z kamienia nazębnego i solą w dużej misce, mikserem na średnim, do spienienia.
Dodać powoli pozostały cukier (nie z mąką). Ubijaj tylko do miękkich, wilgotnych szczytów.
Dodać mieszaninę mąki, pół na raz, składając gumową szpatułką do włączenia.
Wlać ciasto do nieoczyszczonej patelni bochenkowej.
Odwróć bochenek na 2 puszki, aby uchwyty patelni spoczywały na szczytach puszek, umożliwiając wentylację. Po 45 minutach do 1 godziny wyjąć ciasto przesuwając nóż na brzegach. Ostudzić całkowicie i pokroić ząbkowanym nożem.