Andy ' s Spicy Green Chile Pork

Andy ' s Spicy Green Chile Pork
Andy ' s Spicy Green Chile Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 154 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać kolendrę, sól i pieprz, pieczeń z łopatki wieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantna Zielona Wieprzowina Chile Verde, Pieczona polędwiczka wieprzowa z pikantną salsą jabłkowo-zieloną Chile, oraz Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce).

Instrukcje

1
Pokrojoną cebulę przekładamy na dno wolnej kuchenki. Doprawić łopatkę wieprzową solą i pieprzem; ułożyć na posiekanej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Polej zieloną salsę wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Posyp kolendrę salsą i wieprzowiną. Upuść papryki serrano chile do powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Gotować na niskim poziomie, aż mięso rozpadnie się łatwo, o 8 godzin. Delikatnie wyjąć wieprzowinę na deskę do krojenia. Odcedzić i wyrzucić około połowy pozostałej cieczy z wolnej kuchenki, rezerwując resztę. Wyrzucić cebulę, papryka, i kolendry w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Łopatkę wieprzową rozdrobnić widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
6
Wymieszać wieprzowinę z zastrzeżonym płynem z powolnej kuchenki, aby podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn