Andy Ricker ' s Naam Man Hom Daeng (Shallot oil)

Andy Ricker ' s Naam Man Hom Daeng (Shallot oil)
Andy Ricker ' s Naam Man Hom Daeng (Shallot oil) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce), Ciasto marchewkowe Andy ' ego Rickera, oraz Andy Ricker 'S tam Taeng Kwaa (tajska Sałatka ogórkowa) z' Pok Pok.

Instrukcje

1
Połówki szalotki wzdłuż, usunąć skórkę i pokroić je na ziarno tak cienko, jak to możliwe. (Aby to zrobić szczególnie szybko i dokładnie, użyj mandoliny.) Strzelasz do plastrów o grubości 1/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2
Ustaw sitko o drobnej siatce nad pojemnikiem żaroodpornym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Wlać wystarczającą ilość oleju do małej miski, aby osiągnąć głębokość 3/4 cala lub tak. Ustawić patelnię na dużym ogniu i doprowadzić olej do 275 stopni. (Lub sprawdzić, czy olej jest wystarczająco gorący: jak tylko kawałek szalotki dodany do pęcherzyków oleju od razu, dodać resztę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać szalotki, a następnie natychmiast włączyć ciepło do niskiej (nie ulegają pokusie, aby przyspieszyć proces z dużym ogniu), i wymieszać raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5
Gotować, mieszając i skrobanie boki od czasu do czasu i regulacji ciepła, aby utrzymać delikatny skwierczeć, aż szalotki są głęboko złoty brąz i całkowicie chrupiące, 10 do 20 protokół. Jeśli proces zajmuje mniej czasu, oznacza to, że olej jest zbyt gorący i ryzykujesz gorzki wynik. Szybko to zrozumiesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Zawartość patelni przelać przez sitko, zachowując aromatyczny olej. Delikatnie potrząśnij sitkiem, a następnie przenieś szalotkę do ręczników papierowych, aby osuszyć i ostudzić w mniej więcej jednej warstwie. Ponieważ szalotki nadal gotować po opuszczeniu oleju, w tym czasie będą one przeszły z głębokiego złotego brązu do głębokiego brązu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn