Andouille-Zupa krem z krewetek trwa około 50 minut od początku do końca. Za 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 23G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, linki do kiełbasy andouille, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sczerniałe krewetki na jarmużu i puree ze słodkich ziemniaków z kremem Andouille, Sczerniałe krewetki na jarmużu i puree ze słodkich ziemniaków z kremem Andouille, oraz Krewetki i Andouille Gumbo.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż pierwsze sześć składników na maśle, aż warzywa będą miękkie.
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodaj kukurydzę, pomidory, bulion, tymianek, chili w proszku, sól, pieprz i cayenne. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj krewetki i śmietanę. Doprowadzić do delikatnego wrzenia. Dusić bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy.