Andaluzyjskie Gazpacho to wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 202 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 372 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet sherry, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andaluzyjskie Gazpacho, Klasyczne Andaluzyjskie Gazpacho, oraz Gazpacho W Stylu Andaluzyjskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pomidory, ogórek, cebula, pieprz, czosnek i sól połączyć w dużej misce i wrzucić do herbu dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przełożyć odsączone warzywa na obramowaną blachę do pieczenia i umieścić w zamrażarce, aż warzywa zostaną zamrożone, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Wyjąć warzywa z zamrażarki i pozostawić do siedzenia w temperaturze pokojowej, aż w większości rozmrożone, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6
Warzywa i wszystkie ich soki przenieść z patelni do miski z namoczonym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Pracując w dwóch partiach, w razie potrzeby, zmiksuj warzywa, sok i chleb z dużą prędkością, powoli skrapiając oliwę z oliwek i ocet sherry do blendera podczas mieszania. Przecedzić zupę przez sitko z drobnej siatki do dużej miski. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ocet Sherry
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Podawać, skropić każdą miskę z oliwą z oliwek, kilka spirnkles octu sherry, extra popękane czarny pieprz, i szczypiorek. Gazpacho można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.