Anchoïade
Anchoïade jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś filety z anchois z jednej puszki, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Anchoïade, Karczochy z Anchoïade, oraz Bruschetta Z Anchoiadą Figowo-Orzechową.
Instrukcje
Zamontuj Robot kuchenny za pomocą ostrza i ustaw go tak, aby wirował. Wrzuć czosnek, żeby się zmiażdżył. Wrzuć wszystkie sardele na raz.
Dodać oliwę z oliwek i ocet. Następnie zatrzymaj maszynę, zeskrobaj boki i whiz, aż będzie całkiem gładka.
Łyżką do małej miseczki i podawać z kilkoma garściami świeżego cukru, lub łyżką na pieczonej czerwonej i żółtej papryce, lub podawać jako dip do chleba oliwnego.