Ancho wieprzowina i papryka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny Ancho i papryki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 270 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ancho chile proszku, papryka, center-cut schab kotlety, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierś z kurczaka Ancho z czarną fasolą, papryką i szalotkami, Medaliony Wieprzowe Ancho, oraz Wieprzowina Duszona W Ancho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz proszek chile, kminek i 1/2 łyżeczki soli w małej misce.
Posypać obie strony wieprzowiny mieszaniną chile.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i 1/2 łyżeczka soli; smażyć 4 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sokiem.