Ancho-Sos Z Czerwonej Papryki
SOS Ancho-czerwona papryka jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ten sos ma 197 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, olej canolan, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż strąki ancho do miski i przykryj wrzącą wodą.
Odstawić na 30 minut, a następnie usunąć łodygi i nasiona i grubo posiekać. Zaparkuj płyn do namaczania.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodaj pomidory, papryka i ancho chiles i gotować, aż pomidory zmiękną i rozbić i ciecz zgęstnieje, 20 do 30 protokół.
Ostudzić na około i ostrożnie przenieść mieszaninę do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Dodać ocet, miód, sól, pieprz, do smaku, i kolendry i puls kilka razy po prostu połączyć.
Przenieść do zakrytego pojemnika i przechowywać w lodówce do momentu użycia.