Ancho Chiles Nadziewane tuńczykiem i ziemniakami wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 754 kalorie, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, steki ahituna, awokado i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Ancho Chiles Nadziewane tuńczykiem i ziemniakami, Ancho Chiles nadziewane ziemniakami i Chorizo, oraz Nadziewane Ancho Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś 3 szklanki wody i piloncillo zagotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Panela
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać biały ocet, canela i sól; gotować na wolnym ogniu, aż piloncillo się rozpuści, często mieszając, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
Panela
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj chiles i moczyć, aż zmiękną, od czasu do czasu naciskając zanurzyć, o 1 godzinę; odcedzić. Pat chiles suche; rozciąć wzdłuż i usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Ziemniaki z czerwonej skóry gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż szaszłyk łatwo przebije centra, około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Ziemniak
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Drenaż. Ostudzić, obrać i pokroić ziemniaki w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
7
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Tuńczyka doprawić solą. Grillować do jasnobrązowego na brzegach, ale różowego w środku, około 3 minut z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Tuńczyka pokroić w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
9
Ubij razem 1/4 szklanki oleju i dalej 5 składników w dużej misce. Złóż ziemniaki i tuńczyka. Doprawić solą. Chiles wypełnić mieszaniną tuńczyk-ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Mandarynki, Każda
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
10
Ubić pozostałe 1/4 szklanki oleju, ocet jabłkowy, i kolendry w średniej misce. Doprawić solą. W dużej misce, wrzucić zieleni z 2 łyżki vinaigrette do herbu. Sałatkę podzielić między talerze. Top z chiles i plastry awokado; skropić z niektórych pozostałych vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
Plastry Awokado
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Zieloni
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
11
* Meksykański cukier surowy w kształcie twardych stożków. Mniejsze kawałki są czasami określane jako panocha. Jeśli żaden z nich nie jest dostępny, zastępczy i równy ciężar pakowanego ciemnobrązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Cukier Surowy
12
** Meksykańskie laski cynamonu o delikatnym, kwiatowym smaku.