Ancho Chiles Nadziewane tuńczykiem i ziemniakami

Ancho Chiles Nadziewane tuńczykiem i ziemniakami
Ancho Chiles Nadziewane tuńczykiem i ziemniakami wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 754 kalorie, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, steki ahituna, awokado i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Ancho Chiles Nadziewane tuńczykiem i ziemniakami, Ancho Chiles nadziewane ziemniakami i Chorizo, oraz Nadziewane Ancho Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 3 szklanki wody i piloncillo zagotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PanelaPanela
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać biały ocet, canela i sól; gotować na wolnym ogniu, aż piloncillo się rozpuści, często mieszając, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
PanelaPanela
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj chiles i moczyć, aż zmiękną, od czasu do czasu naciskając zanurzyć, o 1 godzinę; odcedzić. Pat chiles suche; rozciąć wzdłuż i usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Ziemniaki z czerwonej skóry gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż szaszłyk łatwo przebije centra, około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Drenaż. Ostudzić, obrać i pokroić ziemniaki w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Tuńczyka doprawić solą. Grillować do jasnobrązowego na brzegach, ale różowego w środku, około 3 minut z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Tuńczyka pokroić w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
9
Ubij razem 1/4 szklanki oleju i dalej 5 składników w dużej misce. Złóż ziemniaki i tuńczyka. Doprawić solą. Chiles wypełnić mieszaniną tuńczyk-ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Ubić pozostałe 1/4 szklanki oleju, ocet jabłkowy, i kolendry w średniej misce. Doprawić solą. W dużej misce, wrzucić zieleni z 2 łyżki vinaigrette do herbu. Sałatkę podzielić między talerze. Top z chiles i plastry awokado; skropić z niektórych pozostałych vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Plastry AwokadoPlastry Awokado
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
ZieloniZieloni
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
* Meksykański cukier surowy w kształcie twardych stożków. Mniejsze kawałki są czasami określane jako panocha. Jeśli żaden z nich nie jest dostępny, zastępczy i równy ciężar pakowanego ciemnobrązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Cukier SurowyCukier Surowy
12
** Meksykańskie laski cynamonu o delikatnym, kwiatowym smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn