Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ancho Chile indyka z klonową glazurą Bourbon. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1209 kalorii, 144g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony kminek, KARTONOWY rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z Ancho Chile Rub i Malina glazury, Piersi Z Kaczki Z Ancho Chile Dulce De Leche, oraz Ancho Chile & Turcja Miski.
Instrukcje
1
W rondlu 1-quart, umieścić chiles; przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić 15 minut lub aż chiles zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3
Usuń chiles z wody; zapas wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Umieścić chiles w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Dodać pozostałe składniki pasty chili i czosnku. Przykryć; przetworzyć, aż utworzy się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
6
Dodaj 1 łyżkę reserved chile wody do cienkiej. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. (Może być wykonane do 2 dni wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
7
W rondlu 1-quart, składniki glazury ciepła na średnim ogniu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
8
Zdjąć z ognia; odstawić.
9
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Umieść stojak chłodzący lub stojak do pieczenia na dnie dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Fasola Cannelloni, Odsączona
11
Umyć indyka wewnątrz i na zewnątrz; dobrze wysuszyć. Doprawić solą i pieprzem, dociskając do przylgnięcia. Przesuń rękę pod skórą piersi indyka, aby poluzować; umieść 1/2 szklanki pasty czosnkowej Chile pod skórą i przetrzyj całą wierzchnią część indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
12
Umieść pomarańczowe kliny, połowę cebuli i liść laurowy wewnątrz jamy. Wiązać nogi razem ze sznurkiem. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części uda i nie dotykała kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
13
Na patelni ułożyć indyka na stelażu; seler i pozostałą cebulę ułożyć na patelni wokół indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Wlać 2 szklanki bulionu z kurczaka na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
15
Umyj indyka glazurą. Pieczeń 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
16
Zmniejsz temperaturę do 163°. piecz około 2 godzin do 2 godzin 30 minut, fastrygowanie bulionem z patelni i glazury co 30 minut, aż termometr odczyta165 i podudzia poruszają się łatwo po podniesieniu lub skręceniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z Kurczaka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Wyjmij indyka z patelni na rzeźbę lub deskę do krojenia; pozostaw 15 minut przed rzeźbieniem. Szczep soki pan; rezerwy. Wyrzucić warzywa, pomarańczę i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
18
Podczas gdy Indyk odpoczywa, w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu gotuj masło i mąkę na średnim ogniu od 3 do 4 minut, stale mieszając, aż powstanie blond zasmażka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
19
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki Chile-pasta czosnkowa, wszystkie napinane soki patelni i karton bulionu z kurczaka( 4 szklanki); podgrzać do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
20
SOS podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Indyk
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Rosado. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.