Ancho-Beef Enchiladas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Ancho-enchiladas wołowiny spróbować. Na $5.2 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 2916 kalorii, 86g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, tortille z mąki, mielone okrągłe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ancho Chicken Enchiladas, Enchiladas z kurczaka, ziemniaków i marchwi z sosem Ancho-Guajillo Chile, oraz Ancho Mielone Tacos Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chiles na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 3 minuty.
Chiles przeciąć na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona i błony. Rozedrzyj chiles na 2-calowe kawałki.
Połączyć kawałki chile i wrzącej wody w misce; przykryć i odstawić 45 protokół.
Umieść chiles i wodę w pojemniku elektrycznego blendera; przykryj i procesuj, aż będzie gładki, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Przenieść mieszaninę do rondla.
Dodać sos pomidorowy i 5 kolejnych składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut, często mieszając. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki pomidorów do 13 - x 9 - x 2-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Odstawić pozostałą mieszankę pomidorową na bok.
Połączyć mięso i dalej 3 składniki w patelni nonstick; gotować na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, mieszając, aż się kruszy.
W razie potrzeby odcedzić.
Dodać 1/2 szklanki mieszanki pomidorów i fasoli; dobrze wymieszać.
Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki mięsa na środku każdej tortilli.
Roll up tortille; miejsce, szew stronie w dół, nad mieszaniną pomidorów w naczyniu do pieczenia.
Pozostałą mieszankę pomidorową posmaruj tortillami. Przykryć i piec w 350 przez 20 minut. Odkryć i posypać serem; piec 3 do 5 dodatkowych minut lub aż ser topi.
Aby służyć, umieścić 1/2 szklanki sałaty i 1 enchilada na każdym talerzu. Na wierzchu po 2 łyżki pomidora i, w razie potrzeby, kwaśną śmietanę.