Ananasowy Placek Bananowy
Ananasowy placek bananowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Mieszanka bitej polewy, kokos, ananas w soku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lód Bananowo-Ananasowy, Ananas Banan Jarmuż, oraz Ciasto Bananowo-Ananasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki. Naciśnij w dolnej i górnej stronie 9-calowej szklanej płyty pie.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru; ostudzić.
Dodaj wystarczającą ilość wody do zarezerwowanego soku ananasowego, aby zmierzyć 2/3 szklanki. W małym rondlu podgrzej mieszaninę soku do wrzenia. W średniej misce wymieszaj żelatynę i gorący sok około 3 minut, aż żelatyna się rozpuści.
Dodaj kostki lodu; stale mieszaj około 3 minut lub do momentu zagęszczenia żelatyny.
Usuń lód, który nie jest stopiony.
Trzepaczką wymieszać ubitą polewę do mieszaniny żelatyny; ubić do gładkości. Złóż ananasa i banana. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub tylko do kopców mieszaniny po upuszczeniu z łyżką.
Rozprowadzić mieszankę ananasowo-bananową w skorupie. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do firmy, ale nie dłużej niż 8 godzin.
Dekoruj liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.