Ananasowy Bochenek Cukinii
Ananas cukinia bochenek jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka proszku do pieczenia, ekstrakt z wanilii, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Bochenkowe Z Cukinią I Ananasem, Chleb Z Szynką Ananasową, oraz Chleb Z Szynką Ananasową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubić jajka, olej, cukier i wanilię razem do zgęstnienia.
Wymieszać cukinię, ananas, mąkę, sodę, sól, proszek do pieczenia, przyprawy, rodzynki i orzechy włoskie do mieszaniny jaj; dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do dwóch 9x5 cala natłuszczonych patelni Bochenek.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie przełożyć na stojak z drutu.