Ananasowo-marchewkowe muffinki niespodzianka

Ananasowo-marchewkowe muffinki niespodzianka
Ananasowo-marchewkowe muffinki Niespodzianka to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać sól, serek, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Twarogowe Muffinki Niespodzianka, Muffinki Ananasowo-Marchewkowe, oraz Muffinki Marchewkowo-Ananasowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Linia 12 regularne wielkości muffin kubki z papierowych kubków do pieczenia (lub sprayu kubki z gotowania sprayu lub smaru z skracania). W dużej misce, wymieszać mąkę, brązowy cukier, przyprawa pumpkin pie i roztopione masło z łyżką, aż mieszanina wygląda jak grube okruchy. Rezerwa 1/2 mieszanki szklanki do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, jajka, marchew i ananas do pozostałej mieszaniny okruchów tylko do zwilżenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
AnanasAnanas
MarchewMarchew
JajkoJajko
SólSól
3
W małej misce, beat twarożek, cukier granulowany i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Napełnij kubki muffin 2/3 pełne z ciasta. Zrób wgłębienie w górnej części każdej muffinki, używając tylnej części łyżki. Do każdego wcięcia wrzucić około 1 łyżeczki śmietany serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Posypać zarezerwowaną mieszaninę okruchów na cieście i nadzieniu.
6
Piec 20 do 30 minut lub aż złoty kolor i krawędzie sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko. Schłodzić babeczki na patelni 5 minut; wyjąć z patelni do stojaka chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Podawać ciepłe lub schłodzone. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn