Ananasowo-Jagodowa Sałatka żelatynowa wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 8 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 303 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką żelatynę winogronową, ananasa, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Kremowy deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną, Kremowy deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną (Pana Cotta), oraz Sałatka Żelatynowa Ananasowa.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Odcedź ananasa, rezerwując sok w miarce; dodaj tyle wody, aby odmierzyć 1 szklankę. Wymieszaj z żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Cukierki Dla Karłów
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Valley of the Moon Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Dolina Księżyca Chardonnay
Aromaty dojrzałej brzoskwini, pieczonej gruszki i słodkiej wanilii akcentowane są nutami cynamonu i goździków. Dojrzałe owoce i słodkie smaki dębutowarzyszą bogatemu i kremowemu odczuciu w ustach z wystarczająco jasną kwasowością, aby skupić się na finiszu.Valley of the Moon Chardonnay to wspaniały dodatek do sałatek, owoców morza, ptactwa, lżejszych mięs z grilla i makaronów na bazie śmietany.