Ananasowe Muffinki Marchewkowe
Ananasowe muffinki marchewkowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka marchew, rodzynki, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ananasowe Muffinki Marchewkowe, Ananasowe Ciasto Marchewkowe Do Góry Nogami, oraz Ananasowe Ciasto Marchewkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. Spray 12 kubków muffin, 2 3 / 4x1 3/8 cala, z sprayem do gotowania.
Pat 1 łyżeczka brązowego cukru na dnie każdej filiżanki muffin. Podziel orzechy równomiernie między kubki muffin. Ułóż plastry ananasa; pokrój stos na 6 klinów (24 sztuki).
Umieść 2 kawałki ananasa w każdej filiżance muffin.
W średniej misce wymieszać mąki, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Wymieszać jajko, białko jaja, 3/4 szklanki brązowego cukru, olej i wanilia w dużej misce, za pomocą widelca lub trzepaczką. Wymieszać z rozgniecionym ananasem. Wymieszać mieszaninę mąki, marchew i rodzynki, za pomocą łyżki, tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Natychmiast poluzuj krawędzie; obróć babeczki na arkusz ciasteczek. Schłodzić 10 minut przed podaniem.