Ananasowe Martini Do Góry Nogami
Ananasowe Martini może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, otrzymujesz napój, który serwuje 2. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 597 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać Rum waniliowy, syrop grenadyna, lód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami, Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szerokiej, płytkiej misce umieścić brązowy cukier. Zwilż każdą szklaną obręcz martini wodą; zanurz obręcz w brązowym cukrze, aby pokryć.
Polać lodem sokiem ananasowym, rumem i syropem grenadynowym; dobrze wstrząsnąć.
Schłodzone martini wlać do kieliszków do martini.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."