Ananasowe ciasto do góry nogami Martini
Przepis ananas do góry nogami ciasto Martini jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać syrop grenadyna, wiśnie maraschino, sok ananasowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ananasowe Martini Do Góry Nogami, Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Do shakera pełnego lodu wlej sok ananasowy, wódkę i grenadynę. Wstrząsnąć, a następnie przecedzić do dwóch kieliszków do martini.
Udekoruj kawałkiem ananasa i wiśnią na szaszłyku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.