Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami
Ananasowe babeczki do góry nogami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, ciasto ananas mix, ananas, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 898 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami, Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami, oraz Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika na środek piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spryskaj 24 kubki muffin sprayem do gotowania.
Wyłożyć powierzchnię roboczą papierem woskowanym.
Łyżka 1 łyżeczka roztopionego masła na dno każdego rozpylonego kubka muffin.
Łyżka 1 łyżka brązowego cukru w każdej filiżance muffin.
W każdej filiżance muffinek wciśnij wisienkę maraschino na środku brązowego cukru.
Łyżka czubata łyżka rozdrobnionego ananasa na wiśni i zagęścić go z tyłu łyżki w równą warstwę.
Wymieszać ciasto ananasowe wymieszać, jajka, sok ananasowy i olej roślinny w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do zwilżenia, o 30 sekund. Obróć szybkość miksera na średni i mieszaj przez 2 minuty.
Wlać ciasto z ananasem do kubków muffin, wypełniając je do góry; nie przepełniaj.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek babeczki wyjdzie czysta, około 20 minut.
Pozostaw babeczki do ostygnięcia co najmniej 5 minut przed odwróceniem kubków muffin na woskowany papier, aby uwolnić.
Podawać z dodatkiem ananasa i wiśni.
Babeczki posypać lekko cukrem cukierniczym.