Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami
Ananasowe babeczki do góry nogami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 38 porcji z 140 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, mieszankę ciast, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami, Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami, oraz Ananasowe Babeczki Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Fajne 10 min.
W międzyczasie wymieszać cukier i masło w średniej misce; wymieszać z ananasem i orzechami.
Na środku każdej z 24 wyłożonych papierem filiżanek do muffinek umieścić połowę wiśni, pokroić bok do góry. Przykryć mieszanką ananasa.
Pozostałe składniki ubić w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać żelatynę; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki ananasa w kubkach muffin. (Kubki będą prawie całkowicie wypełnione.)
Piec 15 do 18 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne. Odwróć na talerze tuż przed podaniem; usuń papierowe wkładki.