Ananasowa Sałatka z papryką i ogórkiem
Ananasowa Sałatka z czerwonej papryki i ogórka to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 100 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, miętę, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Ogórków Ananasowych, Sałatka Z Ogórków Ananasowych, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Zrobić Dressing: w małej misce, połączyć sos rybny, sos sojowy i cukier.
Ubić do rozpuszczenia cukru.
Dodaj sok z limonki, olej roślinny i ząbek czosnku.
Trzepaczka do dobrego połączenia.
Zrób sałatkę: w dużej misce połącz ananas, ogórek, czerwoną paprykę i pomidory.
Dodać kolendrę i miętę i wrzucić do herbu.