Ananas Smażony Ryż
Ananas smażony ryż może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,72 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ananasowe ciekawostki, ząbki czosnku, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ananasowe ciekawostki, możesz śledzić to danie główne z Owocowe Kubki Jogurtowe Salsa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ananas Smażony Ryż, Ananas Smażony Ryż, oraz Ananas Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż przygotować zgodnie ze wskazówkami opakowania i odstawić na bok. W średniej misce, połączyć ananas, cebula, chile i kolendry; wymieszać i odstawić.
Ciepło 1 łyżka oleju na patelni, smażone krewetki, aż gotowe.
Usuń krewetki z patelni. W tej samej patelni, na średnim ogniu, dodać pozostały olej.
Podsmaż czosnek na złoty kolor.
Dodać ugotowany ryż i wymieszać.
Dodaj sos rybny, sos sojowy i cukier. Dokładnie wymieszać i podgrzać. Złożyć w mieszaninie ananasa i krewetek.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.