Ananas Raita
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ananas Raitan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 19 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać jogurt, cukier, różowy pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to ananas raita, jak zrobić ananas raita, Ananas Raita, oraz palak raitan lub easy szpinak raita / raita s.
Instrukcje
W misce umieścić jogurt, cukier i szczyptę soli; dobrze wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka. Wymieszać z ananasem pokrojonym w kostkę.
Mieszankę jogurtową przełożyć do naczynia i schłodzić. Przed podaniem posypać suszonymi płatkami mięty i pokruszonymi różowymi ziarenkami pieprzu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.