Ananas-Picante smażona wieprzowina z kapustą
Ananasowo-pikantna wieprzowina z kapustą jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 313 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 722 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skrobi kukurydzianej, SOS picante, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Z łyżeczką wynik 97% to danie jest super. Spróbuj Wieprzowina Smażona Na Ostro Z Kapustą, Wieprzowina duszona po hawajsku z kapustą zasmażaną, oraz Podsmażona wieprzowina i kapusta z sosem z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sos picante, ocet, korzeń imbiru, sok ananasowy i skrobię kukurydzianą w średniej misce.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i smażyć, aż dobrze rumiane.
Usuń wieprzowinę z patelni.
Rozgrzać pozostały olej na patelni.
Dodać kapustę i smażyć do miękkości.
Dodaj wodę i gotuj przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wyjmij kapustę z patelni i utrzymuj ciepło.
Dodaj mieszaninę SOS picante na patelni. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Wymieszać kawałki ananasa. Powrót wieprzowiny na patelni i gotować, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie.
Podawać mieszankę wieprzową na kapuście.