Ananas-Indyk Topi

Ananas-Indyk Topi
Ananas z indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 586 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać Delikatesy indyka, masło, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffiny ananasowo-serowe topią się, Indyk Pepperjack Topi, oraz Turcja & Fontina Topi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić plasterki ananasa i pokroić każdy plasterek na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
2
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać ananasa, i smażyć 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Ananasa posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
4
Serek rozprowadzić równomiernie na każdej połówce chleba francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Warstwa dolna połówki chleba równomiernie z plastrami ananasa, indyka i sera szwajcarskiego; wierzch z połówkami chleba francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Kanapki gotować na lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub do momentu tosty chleba i topnienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Kanapki pokroić na trzy części.
8
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy 1 (16-uncji) opakowania Pepperidge Farm Hot 'N' Crusty Twin French Bread.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn