Ananas-Indyk Topi
Ananas z indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 586 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać Delikatesy indyka, masło, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffiny ananasowo-serowe topią się, Indyk Pepperjack Topi, oraz Turcja & Fontina Topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić plasterki ananasa i pokroić każdy plasterek na pół.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać ananasa, i smażyć 2 do 3 protokół.
Ananasa posypać równomiernie solą i pieprzem.
Serek rozprowadzić równomiernie na każdej połówce chleba francuskiego.
Warstwa dolna połówki chleba równomiernie z plastrami ananasa, indyka i sera szwajcarskiego; wierzch z połówkami chleba francuskiego.
Kanapki gotować na lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub do momentu tosty chleba i topnienia sera.
Kanapki pokroić na trzy części.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy 1 (16-uncji) opakowania Pepperidge Farm Hot 'N' Crusty Twin French Bread.