Ananas-Indyk Topi

Ananas-Indyk Topi
Ananas z indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 586 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać Delikatesy indyka, masło, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffiny ananasowo-serowe topią się, Indyk Pepperjack Topi, oraz Turcja & Fontina Topi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić plasterki ananasa i pokroić każdy plasterek na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
2
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać ananasa, i smażyć 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ananasa posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
4
Serek rozprowadzić równomiernie na każdej połówce chleba francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Warstwa dolna połówki chleba równomiernie z plastrami ananasa, indyka i sera szwajcarskiego; wierzch z połówkami chleba francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Kanapki gotować na lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub do momentu tosty chleba i topnienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Kanapki pokroić na trzy części.
8
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy 1 (16-uncji) opakowania Pepperidge Farm Hot 'N' Crusty Twin French Bread.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn