Ananas i czerwone Chile-szkliwione żeberka dziecięce

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Ananas i czerwone Chile szkliwione dziecko powrót żeberka może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 67g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, imbir, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, oraz Szkliwione Żebra Tylne Dziecka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć ananas, czosnek, chiles i imbir. Półki ułożyć na małej patelni, mięsiście do góry i obficie doprawić solą i pieprzem. Łyżka połowę mieszanki ananasa na każdym stojaku żeber, rozłożenie go równomiernie.
Wlać 1/2 szklanki wody do patelni, przykryć szczelnie folią i piec przez 30 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika i zwiększ temperaturę do 50
Odkryjcie żeberka i zalejcie je sokami z patelni. Piecz je na górnej półce piekarnika przez 15 minut, obracając patelnię i fastrygując co 5 minut sokami z patelni, aż ładnie zeszkli się na wierzchu.
Odstawić żeberka na 10 minut, a następnie pokroić między nimi i podawać.