Amish Kiszona Kapusta Surprise Custard Pie

Amish Kiszona Kapusta Surprise Custard Pie
Amish kiszona kapusta Surprise Custard Pie jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 1151 kalorii, 18g białka, oraz 63g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kiszoną kapustę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i jabłkami-danie noworoczne Amiszów, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Dip Amish.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć mleko, kiszoną kapustę, cukier, jajka, wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 35 minut, lub aż nóż włożony do napełniania 1 cal od krawędzi wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn