Amerykańskie ciasta orzechowe
American pecan placki trwa około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Na 2,39 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 943 kalorie, 13g białka, oraz 61 g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga masła, złotego syropu, esencji waniliowej i połówek orzechów pekan. Przepis ten zachwycił 79 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastelitos De Carne (Środkowoamerykańskie Ciasta Mięsne), Native American Tosty-Pecan Soup, oraz Li ' l Pecan Pies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Mąkę, masło i cukier wymieszać dłońmi, następnie docisnąć do podstawy i po bokach sześciu 10-centymetrowych karbowanych puszek na tartę. Połóż na blasze do pieczenia.
Rezerwa 36 połówek orzechów pekan i mniej więcej posiekać resztę. Jajka, cukier, syrop, wanilia, bourbon, roztopione masło i posiekane orzechy pekan ubijamy razem i łyżką do tarty. U góry każdej z nich 6 połówek orzechów pekan, następnie piec przez 20-25 minut, aż złoty i ustawić. Nadzienie podniesie się, gdy się piecze, ale uspokoi się, gdy ostygnie. Możesz zrobić te 2 dni do przodu i zamrozić do 2 miesięcy.
Jeśli masz ochotę na podwójną porcję bourbona, podawaj placki na ciepło z lodowym kremem bourbon. Śmietanę ubić ze złotym syropem i bourbonem, aż będzie miękko sztywna, następnie przekształcić w sztywny pojemnik i zamrozić na okres do 1 miesiąca.
Podawać prosto z pojemnika jak lody, lub pozostawić do zmiękczenia do 15 minut na bardziej miękką, kremową wersję.