Amerykański Sos Mięsny

Amerykański Sos Mięsny
Amerykański sos mięsny może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać koszerną sól i pieprz, oliwa z oliwek, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj All-American Meat Loaf, Old-Fashioned All-American Meat Loaf, oraz Poyha (Old Native American Recipe) Meat & Cormeal dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula stanie się przezroczysta, ale nie ma żadnego koloru, o 10 protokół. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej, dodać paprykę, seler, czosnek, Hojny szczypta soli i kilka zmielonych pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać wołowinę, Hojny szczypta soli i kilka grinds pieprzu do garnka i gotować, mieszając złamać mięso na małe kawałki, aż rumiane, o 10 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej i oregano i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodaj sos Worcestershire, pomidory z sokami, cukier i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn