Amerykańska francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.34 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bulion wołowy, ser monterey jack, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz go zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Roztopić 1/4 szklanki masła w dużej patelni, Bezpieczny piekarnik na średnim ogniu. Mieszaj cebulę, aż wszystkie będą pokryte masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Karmelizowaną cebulę umieścić w dużym garnku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana Cebula
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wlać bulion z kurczaka, bulion wołowy i tymianek. Doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę i tłuszcz, które pojawiają się na wierzchu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Obficie posmaruj kromki francuskiego chleba roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10
Umieścić na blasze do pieczenia i dusić w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące i złociste, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
11
Zupa z kadzi w żaroodpornych miseczkach, na wierzchu każdej miseczki kawałek chleba tostowego, posypać 2-3 łyżkami sera Cheddar i serem Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Chochla
12
Broil miski zupy pod brojlerem, aż ser będzie złoty i bąbelkowy, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)