Amerykańska Francuska Zupa Cebulowa

Amerykańska francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.34 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bulion wołowy, ser monterey jack, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz go zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Roztopić 1/4 szklanki masła w dużej patelni, Bezpieczny piekarnik na średnim ogniu. Mieszaj cebulę, aż wszystkie będą pokryte masłem.
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie i dobrze rumiane, o 1 godzinę.
Przenieść patelnię do stovetop; gotować i mieszać cebulę na średnim ogniu, aż zaczną brązowieć i trzymać się dna patelni, o 5 protokół.
Wlać sherry i ocet na patelnię i doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumiane kawałki cebuli z dna patelni z drewnianą łyżką.
Karmelizowaną cebulę umieścić w dużym garnku do zupy.
Wlać bulion z kurczaka, bulion wołowy i tymianek. Doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę i tłuszcz, które pojawiają się na wierzchu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Obficie posmaruj kromki francuskiego chleba roztopionym masłem.
Umieścić na blasze do pieczenia i dusić w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące i złociste, o 5 protokół.
Zupa z kadzi w żaroodpornych miseczkach, na wierzchu każdej miseczki kawałek chleba tostowego, posypać 2-3 łyżkami sera Cheddar i serem Monterey Jack.
Broil miski zupy pod brojlerem, aż ser będzie złoty i bąbelkowy, 5 do 6 protokół.