American Flag Cake
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do twojego pudełka z przepisami, American Flag Cake może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis zawiera 10 porcji z 1481 kalorii, 11g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Za 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga barwnika spożywczego, kawałków czekolady, puszystego lukru i mleka. Kilka osób naprawdę polubiło ten deser. 178 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak American Flag Cake, American Flag Cake, oraz American Flag Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj i wyłóż 4 8-calowe okrągłe formy do ciasta papierem do pieczenia.
Połącz białą mieszankę ciasta, białka jaj, olej roślinny, mleko i ekstrakt waniliowy w dużej misce. Ubijaj przez 30 sekund za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości. Zwiększ prędkość miksera do średniej i ubijaj jeszcze przez 2 minuty. Ciasto nadal będzie lekko grudkowate.
Aby zrobić czerwone ciasta, odmierz połowę ciasta do osobnej miski i wymieszaj w czerwonym barwniku spożywczym. Równomiernie przenieś czerwone ciasto do 2 z 8-calowych przygotowanych foremek do ciasta; gładkie wierzchołki ciasta szpatułką.
Przenieś połowę pozostałego bezbarwnego ciasta do trzeciej przygotowanej formy do ciasta; gładki wierzch jak poprzednio. To będzie biała porcja ciasta.
Dodaj niebieski barwnik spożywczy do pozostałego bezbarwnego ciasta w dużej misce; złóż 1 szklankę białych kawałków czekolady w niebieskie ciasto, aż się połączą.
Przenieś ciasto do pozostałej przygotowanej 8-calowej Formy do ciasta; gładki wierzch ciasta szpatułką.
Piec wszystkie 4 ciasta w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, około 30 minut.
Wyjmij ciasta z piekarnika i umieść na stojakach chłodzących, aż całkowicie ostygną.
Uruchom nóż wokół krawędzi każdego schłodzonego ciasta. Odwróć ciasta, Usuń Patelnie i zdejmij pergamin. Użyj ostrego noża, aby przyciąć wierzchołki ciast płasko i równomiernie.
Pokrój obie czerwone warstwy ciasta i białą warstwę ciasta na pół poziomo. Będziesz miał 4 cienkie czerwone warstwy ciasta i 2 cienkie białe warstwy ciasta.
Umieść 4-calowy Okrągły szablon na 1 Cienkiej czerwonej warstwie ciasta; Wytnij 4-calową czerwoną rundę ciasta. Powtórz, umieszczając szablon na 1 cienkiej białej warstwie ciasta, aby uzyskać 1 4-calowe białe ciasto okrągłe. Wyśrodkuj 4-calowy Okrągły szablon na niebieskim cieście; Wytnij i Usuń środkową część pokrytą szablonem, aby utworzyć niebieski pierścień ciasta.
Aby złożyć ciasto, potrzebujesz 2 cienkich 8-calowych czerwonych warstw ciasta, 1 cienkiej 8-calowej białej warstwy ciasta, 1 4-calowego cienkiego czerwonego koła ciasta, 1 4-calowego cienkiego białego koła ciasta i 1 niebieskiego 8-calowego pierścienia ciasta. Zachowaj resztki Cienkiej czerwonej warstwy ciasta i inne kawałki ciasta do robienia okruchów do dekoracji.
Aby złożyć ciasto, umieść 1 8-calową cienką czerwoną warstwę ciasta na patelni do ciasta i obficie posmaruj wierzch białym lukrem.
Umieść cienką 8-calową białą warstwę ciasta na wierzchu czerwonej i zamroź wierzch.
Umieść pozostałą 8-calową cienką czerwoną warstwę ciasta na białej. Zamrozić czerwoną warstwę.
Umieść ciasto z Niebieskim pierścieniem na drugiej czerwonej warstwie ciasta i ostrożnie zamroź wnętrze niebieskiego pierścienia ciasta. Delikatnie dopasuj 4-calową białą warstwę ciasta do niebieskiego pierścienia ciasta. Zamrozić górną część 4-calowego białego środka.
Umieść 4-calową czerwoną warstwę ciasta na białej. Delikatnie naciśnij małe kółka ciasta równo z górną częścią niebieskiego pierścienia.
Obficie posmaruj całą zewnętrzną stronę ciasta pozostałym lukrem.
Pokrusz czerwone i niebieskie kawałki resztek ciasta do 2 oddzielnych misek. Zdobądź linie w górnej części lukru ciasta za pomocą noża kuchennego, aby wykonać wzór flagi na wierzchu ciasta. Powinien mieć 2-calowy kwadrat w lewym górnym rogu dla niebieskiego pola i białych gwiazd oraz 7 grubych poziomych pasków o szerokości około 1 cala.
Wypełnij kwadratowe pole w lewym górnym rogu niebieskimi okruchami i wciśnij 1 łyżkę białych kawałków czekolady do góry nogami w niebieskie okruchy, aby zrobić "gwiazdki".'Wypełnij dolny pasek i każdy inny pasek czerwonymi okruchami, aby uzyskać czerwone paski.
Obficie posyp białym cukrem białe paski, aby się wyróżniały.
Aby podać, pokrój ciasto na ćwiartki. Wnętrze ciasta odsłoni warstwy czerwono-białych pasków i niebieskiego pola z gwiazdkami z białej czekolady w każdym kawałku.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "