Ambrozja Żurawinowa-Serek Śmietankowy
Ambrozja żurawinowa-krem serowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 56 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka połówek orzechów pekan, żurawiny, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Serek Żurawinowo-Śmietankowy, Serek Śmietankowy Żurawinowy, oraz Ser Żurawinowy Do Smarowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać serek śmietankowy z cukrem do wymieszania.
Dodać suszoną żurawinę, rezerwując 1/4 szklanki żurawiny.
Odcedzić ananasy i pomarańcze; osuszyć między warstwami ręczników papierowych. Odstawić pomarańcze.
Wymieszać ananasa i kokosa do mieszanki ser śmietankowy, zastrzegając 1/4 szklanki kokosa. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan. Mieszankę łyżką do miski.
Posypać reserved suszone żurawiny wokół krawędzi miski. Ułóż pomarańczowe odcinki wokół wewnętrznej krawędzi żurawiny.
Posypać 1/4 szklanki kokosa w środku, a top z połówek orzechów pekan.