Ambrozja
Przepis ambrozja może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 356 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz banana, wiśnie maraschino, pomarańcze pępkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ambrozja, Ambrozja, oraz Ambrozja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz pomarańcze, uważając, aby usunąć wszystkie białe pestki. Pokrój pomarańcze na misce lub pojemniku do przechowywania, aby złapać sok, i dodać plastry do miski. Okrągłe plastry wyglądają najładniej, najlepiej trzymają się razem i są najłatwiejsze.
Dodać ananasa i kokosa do plasterków pomarańczy i delikatnie wrzucić. Ambrozję można schłodzić do dwóch dni, przykryć.
Gdy gotowy do podania, pokroić banana i wrzucić go z innymi owocami.
Podawać ambrozję w najładniejszej szklanej misce. Stanie się tradycją.
Wygodna rozrywka Nathalie Dupree Nathalie Dupree
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.