Amandyna Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów Amandine. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 2. 1014 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, szparagi, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki, Pstrąg Amandine, Szparagi Gotowane Na Parze I Młode Ziemniaki, oraz Kurczak Amandine.
Instrukcje
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż będzie bulgotać, dodać szparagi, gotować do ugotowania, o 2-3 protokół i odstawić.
Dodać masło do patelni i gotować, aż brązowieje, o 2-3 protokół.
Dodać migdały i gotować, aż lekko tosty, o 2-3 protokół.
Dodać sok z cytryny i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Szparagi podawać w sosie.