Almond Puff Deser Pizza
Przepis Almond Puff deser Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 319 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Mieszanka bardzo ciepłej wody, soli, bezmlecznej margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deser Śmietankowy, Deser Z Kremem Waniliowym, oraz Deser Z Truskawkowego Ciasta Francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Połączyć 1 szklanka mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier i sól w dużej misce.
Dodać bardzo ciepłą wodę i roztopioną margarynę; wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Ciasto powinno uformować kulkę i będzie lekko lepkie. Zagnieść * * na mąkę, w razie potrzeby dodając dodatkową mąkę, aż będzie gładka i elastyczna, około 4 minut.Pat ciasto z mąki ręce wypełnić smarowane Pizzy pan lub blachy do pieczenia. Lub rozwałkuj ciasto na blacie z mąką na 12-calowe koło; umieść w smarowanej patelni do pizzy lub blasze do pieczenia. Uformować obręcz, ściskając krawędź ciasta. Odstawić.
Połączyć 1 szklanka mleka migdałowego z ½ szklanki masła w rondlu 2 quart. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia i masło stopi się (6-8 minut).
Zdjąć z ognia. Wymieszaj 1 szklankę mąki, wróć do ognia i gotuj na niskim poziomie i stale mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę.
Dodać jajka, pojedynczo trzepaczką do drutu. Beat aż gładkie i błyszczące.
Rozprowadzić na cieście i piec 30 minut lub do powierzchni jest chrupiące. Całkowicie fajne. Poszukaj kremu typu top.
Połączyć cukier puder, masło w małej misce miksera. Beat z niską prędkością do wymieszania. Potem na wysokości. Używaj tylko tyle mleka migdałowego do glazury.
Skropić puree malinowym (Opcjonalnie) i posypać migdałami .