Almond Puff Deser Pizza

Almond Puff Deser Pizza
Przepis Almond Puff deser Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 319 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Mieszanka bardzo ciepłej wody, soli, bezmlecznej margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deser Śmietankowy, Deser Z Kremem Waniliowym, oraz Deser Z Truskawkowego Ciasta Francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Połączyć 1 szklanka mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodać bardzo ciepłą wodę i roztopioną margarynę; wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Ciasto powinno uformować kulkę i będzie lekko lepkie. Zagnieść * * na mąkę, w razie potrzeby dodając dodatkową mąkę, aż będzie gładka i elastyczna, około 4 minut.Pat ciasto z mąki ręce wypełnić smarowane Pizzy pan lub blachy do pieczenia. Lub rozwałkuj ciasto na blacie z mąką na 12-calowe koło; umieść w smarowanej patelni do pizzy lub blasze do pieczenia. Uformować obręcz, ściskając krawędź ciasta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
4
Połączyć 1 szklanka mleka migdałowego z ½ szklanki masła w rondlu 2 quart. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia i masło stopi się (6-8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj 1 szklankę mąki, wróć do ognia i gotuj na niskim poziomie i stale mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodać jajka, pojedynczo trzepaczką do drutu. Beat aż gładkie i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Rozprowadzić na cieście i piec 30 minut lub do powierzchni jest chrupiące. Całkowicie fajne. Poszukaj kremu typu top.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
9
Połączyć cukier puder, masło w małej misce miksera. Beat z niską prędkością do wymieszania. Potem na wysokości. Używaj tylko tyle mleka migdałowego do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Rozłóż glazurę na pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
11
Skropić puree malinowym (Opcjonalnie) i posypać migdałami .
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MalinPuree Z Malin
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn