Alma ' s Striped Bass Seviche

Alma ' s Striped Bass Seviche
Seviche basu w paski Almy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 15g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 2,65 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką chiles, wino musujące, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Pasiasty Bas Meunière, oraz Grillowany Bas W Paski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce ze stali nierdzewnej lub szkła. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny lub do ryby jest twarde i nieprzezroczyste. Za pomocą naczynia szczelinowego, łyżka do poszczególnych okularów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać z krakersami lub crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
CrostiniCrostini
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn