All Dressed G Style Pizza

All Dressed G Style Pizza
Przepis wszystko Dressed G Style Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 7 godzin i 15 minut. Na $7.29 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Jedna porcja zawiera 1184 kalorie, 46g białka, oraz 72 g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, mozzarellę di bufala, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę pełnoziarnistą, możesz podążać za tym daniem głównym z Płatki owsiane i przyprawione ciasteczka z rumem z rodzynkami z mąką pszenną jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Makaron Na Zimno, W Stylu Yibin, Easy Dressed Up Pizza Bites, oraz Raz, dwa posiłki: bułki z pizzą dla dzieci i Przebrany placek dla Ciebie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu pomidorowego: w dużej misce, dodać pomidory, pietruszka, oliwa z oliwek, Parmigiano, suszona bazylia, suszone oregano, płatki chili, świeża bazylia, czosnek i dużo popękanego pieprzu, i zmiażdżyć rękami, aby wymieszać. Przykryć i odstawić do lodówki na 3 godziny na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Suszone OreganoSuszone Oregano
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Gorąca Woda (100°F)Gorąca Woda (100°F)
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ciasto: w średniej misce wymieszaj drożdże z ciepłą wodą i odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek, sól i cukier i ubijać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
W dużej misce wymieszać mąki uniwersalne i pełnoziarniste. Zrobić otwór w środku i wlać mieszaninę drożdży. Powoli ręcznie wymieszać mąkę, aż cały płyn zostanie wchłonięty. Jeśli zbyt mokry, dodać więcej mąki, 1/4 szklanki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
PszenicaPszenica
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Posypać czystą stację roboczą mąką i zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne. Dużą ceramiczną miskę zalać pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść ciasto w ceramicznej misce i Odwróć, aby pokryć olejem. Przykryj górną część ciasta folią i przykryj miskę ręcznikiem do naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Pozostawić do wyrośnięcia, aż ciasto podwoi się w wielkości, 2 godziny. Dziurkować ciasto i odstawić na kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
8
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Nasmarować patelnię do pizzy smalcem liściastym. Uformuj ciasto na kształt patelni. Łyżka 2 łyżki sosu na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Umieść pizzę na dolnej półce piekarnika na 5 minut, aby wstępnie chrupiącą skórkę. Wyjąć z piekarnika i dodać kolejne 1/4 szklanki sosu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Dodaj mozzarellę, salami, oliwki i pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
PecorinoPecorino
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
12
Umieść pizzę na środkowym stojaku piekarnika i gotuj, aż ser będzie bąbelkowy, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjąć z piekarnika. Natychmiast wyjąć pizzę z patelni i posypać szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Pokrój w prostokąty.

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszpinak niemowlęcy, juliennedszpinak niemowlęcy, julienned1Batoniki toffi Heathgorące płatki chiligorące płatki chili12 łyżeczki czosnku w proszkuGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plus więcej do odkurzaniamąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania5świeże liście bazylii, rozdarteświeże liście bazylii, rozdarte1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście pietruszki, mieloneświeże liście pietruszki, mielone3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki kalamata, grubo posiekaneoliwki kalamata, grubo posiekane2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mozzarella di bufala, w plastrach o grubości 1/4 calamozzarella di bufala, w plastrach o grubości 1/4 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno starty Parmigianodrobno starty Parmigiano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarte pecorinotarte pecorino3krewetki i żyłkiŚwieżo popękany pieprzŚwieżo popękany pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocukier surowycukier surowy1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.salami di Genua, w plastrachsalami di Genua, w plastrach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku8281 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePomidory San MarzanoPomidory San Marzano2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ciepła wodaciepła woda2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/4 szklanki ciepłej wody (od 44 do 48 stopni Celsjusza)1 1/4 szklanki ciepłej wody (od 44 do 48 stopni Celsjusza)12 łyżeczki czosnku w proszkusmalecsmalec
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia79
Magazyn