All-Belly Porchetta

All-Belly Porchetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Porchettan z całego brzucha. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 607 kalorii, 11g białka, oraz 61 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz koszerną sól, pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona Sous-Vide 36-Godzinna Porchetta Z Pełnym Brzuchem, Porchetta, oraz Porchetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść skórę brzucha wieprzowego-bokiem w dół na dużej desce do krojenia. Używając ostrego noża szefa kuchni, zdobądź ciało pod kątem za pomocą uderzeń w odległości około 1 cala. Obróć nóż o 90 stopni i powtórz, aby stworzyć wzór diamentu w miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Toast pieprzu i nasion kopru włoskiego na małej patelni na średnim ogniu, aż lekko rumiane i aromatyczne, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieść do moździerza i tłuczek lub przypraw Młynek i mielić do zgrubnie zgnieciony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
4
Wieprzowinę obficie doprawić solą, posypać pokruszonym pieprzem i koprem włoskim, czerwoną papryką, posiekanymi ziołami i czosnkiem. Użyj rąk, aby wcierać mieszaninę głęboko w pęknięcia i szczeliny w mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Roll brzuch w ciasnym dzienniku i wcisnąć do góry deski do krojenia, szew stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Wytnij od 12 do 18 długości sznurka kuchennego wystarczająco długo, aby związać wieprzowinę i położyć je w regularnych odstępach wzdłuż deski do krojenia, około 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
7
Lay walcowane szew wieprzowy stronie w dół na górze sznurków. Pracując od najbardziej zewnętrznych sznurków w kierunku środka, związać pieczeń szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Połącz 2 łyżki soli koszernej z 1 łyżeczką proszku do pieczenia. Rozetrzyj mieszaninę na całej powierzchni porchetty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Jeśli pieczeń jest zbyt duża i nieporęczna, ostrożnie pokroić na pół ostrym nożem szefa kuchni. Owinąć szczelnie w plastiku i przechowywać w lodówce co najmniej na noc i do trzech dni. W razie potrzeby porchetta może być również zamrożona w tym miejscu do wykorzystania w przyszłości (patrz uwaga)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
10
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do temperatury 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Umieść wieprzowinę w zestawie V-rack w dużej patelni do pieczenia, lub jeśli gotujesz obie połówki w tym samym czasie, na stojaku z drutu ustawionym w obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
12
Umieść patelnię w piekarniku i piecz, aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie 71°, około dwóch godzin, fastrygując kapiącymi patelniami co pół godziny. Jeśli chcesz gotować ziemniaki razem z porchettą, zobacz notatkę. Kontynuuj pieczenie, aż nóż lub szaszłyk włożony do wieprzowiny wykazuje bardzo małą odporność asides od zewnętrznej warstwy skóry, o dwie godziny dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Zwiększ temperaturę piekarnika do 260° i kontynuuj pieczenie aż do całkowitego chrupkości i pęcherzy, o 20 do 30 minut dłużej. Ewentualnie można wyjąć pieczeń z piekarnika i namiot z folią do dwóch godzin przed zakończeniem go w nagrzanym piekarniku500.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Namiot z folią i pozostawić na 15 minut. Pokrój ząbkowanym nożem na dyski o grubości 1 cala i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn