All-American Flag Cake

All-American Flag Cake
All-American Flag Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz truskawki, mleko, błyskawiczny pudding waniliowy mix i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj American Flag Cake, American Flag Cake, oraz American Flag Cookie Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x13-calowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać żółte ciasto wymieszać, 1 szklanka wody, olej roślinny i jajka w misce do zwilżenia; ubić mikserem na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Yellow Cake MixYellow Cake Mix
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 35 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Poke otwory około 1 cal od siebie na całym ciasto z widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Rozpuścić żelatynę truskawkową we wrzącej wodzie w misce i wlać żelatynę powoli na ciasto, pozwalając żelatynę przesiąkać do otworów. Przechowywać w lodówce ciasto aż zestawy żelatyny, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ciasto przełożyć na półmisek i przeciąć poziomo na pół.
7
Błyskawiczny budyń waniliowy wymieszać z mlekiem w misce i ubijać do zgęstnienia, około 2 minut; wymieszać w 1/2 szklanki borówek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie żelatyny TruskawkowejOpakowanie żelatyny Truskawkowej
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Na spód ciasta rozłóż nadzienie borówkowe, a wierzch ciasta połóż na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z JagodamiNadzienie Do Ciasta Z Jagodami
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Rozłóż 2 szklanki ubitej polewy gładko na górze i bokach ciasta i ułóż 1/2 szklanki jagód w kwadracie w lewym górnym rogu ciasta dla gwiazdek. Układaj naprzemienne warstwy truskawek i miniaturowych pianek w poziome czerwone i białe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukrecja Z Zielonego JabłkaLukrecja Z Zielonego Jabłka
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn