All-American Flag Cake
All-American Flag Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz truskawki, mleko, błyskawiczny pudding waniliowy mix i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj American Flag Cake, American Flag Cake, oraz American Flag Cookie Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x13-calowa patelnia do pieczenia.
Wymieszać żółte ciasto wymieszać, 1 szklanka wody, olej roślinny i jajka w misce do zwilżenia; ubić mikserem na średniej prędkości przez 2 minuty.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 35 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Poke otwory około 1 cal od siebie na całym ciasto z widelcem.
Rozpuścić żelatynę truskawkową we wrzącej wodzie w misce i wlać żelatynę powoli na ciasto, pozwalając żelatynę przesiąkać do otworów. Przechowywać w lodówce ciasto aż zestawy żelatyny, o 1 godzinę.
Ciasto przełożyć na półmisek i przeciąć poziomo na pół.
Błyskawiczny budyń waniliowy wymieszać z mlekiem w misce i ubijać do zgęstnienia, około 2 minut; wymieszać w 1/2 szklanki borówek.
Na spód ciasta rozłóż nadzienie borówkowe, a wierzch ciasta połóż na nadzieniu.
Rozłóż 2 szklanki ubitej polewy gładko na górze i bokach ciasta i ułóż 1/2 szklanki jagód w kwadracie w lewym górnym rogu ciasta dla gwiazdek. Układaj naprzemienne warstwy truskawek i miniaturowych pianek w poziome czerwone i białe paski.