Alfredo Rutabaga
Alfredo Rutabaga wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 380 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 89 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, parmezan, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Placek Z Rutabagą, Placek Z Rutabagą, oraz Rutabaga Gratin.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Dodać rutabaga i gotować do miękkości, o 30 protokół; odcedzić.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Śmietanę wlać do roztopionego masła i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając.
Wymieszaj parmezan, gałkę muszkatołową i sól do śmietany, aż ser się całkowicie rozpuści, około 3 minut.
Ubić żółtko; dusić, aż sos zgęstnieje, o 3 więcej minut, ubijając stale.
Wymieszać rutabaga w sosie, aż dobrze pokryte.