Alfredo Rutabaga

Alfredo Rutabaga
Alfredo Rutabaga wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 380 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 89 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, parmezan, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Placek Z Rutabagą, Placek Z Rutabagą, oraz Rutabaga Gratin.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać rutabaga i gotować do miękkości, o 30 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukiewBrukiew
3
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Śmietanę wlać do roztopionego masła i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
MasłoMasło
5
Wymieszaj parmezan, gałkę muszkatołową i sól do śmietany, aż ser się całkowicie rozpuści, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
SólSól
6
Ubić żółtko; dusić, aż sos zgęstnieje, o 3 więcej minut, ubijając stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wymieszać rutabaga w sosie, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukiewBrukiew
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn