Ale Solanka Pieczona Kanapka Z Indykiem

Ale Solanka Pieczona Kanapka Z Indykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj kanapkę z pieczonym indykiem z solanką Ale. Jedna porcja zawiera 1672 kalorii, 93g białka, oraz 82g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za $6.92 za porcję, ten przepis okładki 67% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś zakwas, musztardę dijon, pesto z pieczonej papryki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ale-solanka pieczona z indyka z pesto z czerwonej papryki, Butterflied, suchy Solankowany pieczony indyk z pieczonymi warzywami korzeniowymi Panzanella, oraz Pieczony Indyk Solony.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Opłucz pierś z indyka pod chłodną wodą i osusz. W zamykanej plastikowej torbie o pojemności 1 galona dodaj piwo, musztardę, agawę, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj, aby połączyć, a następnie dodaj pierś z indyka, upewniając się, że jest całkowicie pokryta marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Włóż torbę do miski, aby uniknąć wycieku i wstaw do lodówki na 45 minut. Nie marynuj go dłużej niż 45 minut, bo pierś stanie się nadmiernie słona. Podczas gdy indyk jest solony, przygotuj Pesto z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Odcedź solankę z indyka i połóż pierś na ruszcie na płytkiej brytfannie (Uwaga szefa kuchni: nie płucz indyka). Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F, na termometrze z natychmiastowym odczytem, włożonym w najgrubszą część piersi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Wyjmij indyka z piekarnika i pozwól mu ostygnąć. Cały ten proces można wykonać z wyprzedzeniem. Wstaw mięso do lodówki, aż będziesz gotowy do złożenia kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Po ostygnięciu indyka usuń całe mięso z kości i pokrój je po przekątnej na porcje o grubości 1/2 cala. Z grubsza posiekaj 3/4 szklanki warzyw giardiniera i dodaj je do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodaj 4 łyżki Pesto z czerwonej papryki i wymieszaj, aby połączyć. Pokrój chleb i lekko rozłóż kawałki resztkami pesto. Rozpocznij nakładanie warstw kanapki z provolone na dnie, następnie pokrojonym indykiem i mieszanką giardiniera. Posyp wszystko pierścieniami Rojo, przykryj kolejną kromką chleba, a następnie podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
ProvolonProvolon
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Ustaw grill na dużym ogniu. Grilluj czerwoną paprykę, aż Skórki poczernieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Zdejmij je z ognia i włóż do małej miski. Przykryj miskę i pozwól im gotować na parze. Schłodzić je od 10 minut do 1 godziny, a następnie ostrożnie usunąć skórkę i nasiona. Nie płucz ich wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodaj pieczoną obraną paprykę, bazylię, czosnek, ser, orzechy, płatki czerwonej papryki, pastę sardelową, sól i pieprz do robota kuchennego. Puls aż do pełnego połączenia. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek podczas pracy procesora i dostosuj przyprawy, jeśli to konieczne. Wstaw pesto do lodówki, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Pasta AnchoisPasta Anchois
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
12
Na patelni z grubym dnem lub frytkownicy rozgrzej olej do 370 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
13
Połącz ostry sos, keczup i wodę w płytkiej misce, aż się Połącz. W 4 oddzielnych, płytkich miskach lub patelniach do ciasta oddziel maślankę, mąkę i panko i ułóż wszystkie miski w tym porządku roboczym: maślanka, mąka, mieszanka ostrego sosu, bułka tarta panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Zanurz krążki cebuli w maślance, następnie w mące, następnie w mieszance ostrego sosu i wykończ je panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
15
Zanurz pierścienie partiami i smaż na głębokim tłuszczu, aż będą jaskrawoczerwone i zaczną brązowieć, około 2 do 3 minut, obracając w razie potrzeby. Po usmażeniu wyjmij je z oleju na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym i posyp solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych

Składniki

11 łyżka suszonego oreganonektar z agawynektar z agawy0Batoniki toffi Heathpasta anchoispasta anchois1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście bazyliiluźno zapakowane liście bazylii340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepiwo (zalecane: styl Pale ale lub IPA)piwo (zalecane: styl Pale ale lub IPA)1kgskość w piersi indykakość w piersi indyka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2goździkiposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzajuposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzaju1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostry sos (zalecane: Sriracha)ostry sos (zalecane: Sriracha)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweWłoskie giardiniera marynowane warzywa (słoik)Włoskie giardiniera marynowane warzywa (słoik)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurkufiliżanka cienko pokrojonego sera w sznurku4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe32 łyżki roztopionego masłaser provolone, pokrojony na półser provolone, pokrojony na pół3largespapryka czerwonapapryka czerwona0Batoniki toffi HeathCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuPieczone Pesto z czerwonej papryki, plus więcej według życzenia, przepis następujePieczone Pesto z czerwonej papryki, plus więcej według życzenia, przepis następuje1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Bochenek(24-calowy) zakwas(24-calowy) zakwas32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumusztarda Dijon mielonamusztarda Dijon mielona2largessłodkie cebule, takie jak Vidalia, Walla Walla lub Maui, obrane i pokrojone w pierścienie o grubości 3/8 cala, odrzucające rdzeniesłodkie cebule, takie jak Vidalia, Walla Walla lub Maui, obrane i pokrojone w pierścienie o grubości 3/8 cala, odrzucające rdzenie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn