Ale Solanka Pieczona Kanapka Z Indykiem

Ale Solanka Pieczona Kanapka Z Indykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj kanapkę z pieczonym indykiem z solanką Ale. Jedna porcja zawiera 1672 kalorii, 93g białka, oraz 82g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za $6.92 za porcję, ten przepis okładki 67% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś zakwas, musztardę dijon, pesto z pieczonej papryki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ale-solanka pieczona z indyka z pesto z czerwonej papryki, Butterflied, suchy Solankowany pieczony indyk z pieczonymi warzywami korzeniowymi Panzanella, oraz Pieczony Indyk Solony.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Opłucz pierś z indyka pod chłodną wodą i osusz. W zamykanej plastikowej torbie o pojemności 1 galona dodaj piwo, musztardę, agawę, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj, aby połączyć, a następnie dodaj pierś z indyka, upewniając się, że jest całkowicie pokryta marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Włóż torbę do miski, aby uniknąć wycieku i wstaw do lodówki na 45 minut. Nie marynuj go dłużej niż 45 minut, bo pierś stanie się nadmiernie słona. Podczas gdy indyk jest solony, przygotuj Pesto z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odcedź solankę z indyka i połóż pierś na ruszcie na płytkiej brytfannie (Uwaga szefa kuchni: nie płucz indyka). Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F, na termometrze z natychmiastowym odczytem, włożonym w najgrubszą część piersi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Wyjmij indyka z piekarnika i pozwól mu ostygnąć. Cały ten proces można wykonać z wyprzedzeniem. Wstaw mięso do lodówki, aż będziesz gotowy do złożenia kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Po ostygnięciu indyka usuń całe mięso z kości i pokrój je po przekątnej na porcje o grubości 1/2 cala. Z grubsza posiekaj 3/4 szklanki warzyw giardiniera i dodaj je do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodaj 4 łyżki Pesto z czerwonej papryki i wymieszaj, aby połączyć. Pokrój chleb i lekko rozłóż kawałki resztkami pesto. Rozpocznij nakładanie warstw kanapki z provolone na dnie, następnie pokrojonym indykiem i mieszanką giardiniera. Posyp wszystko pierścieniami Rojo, przykryj kolejną kromką chleba, a następnie podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
ProvolonProvolon
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Ustaw grill na dużym ogniu. Grilluj czerwoną paprykę, aż Skórki poczernieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Zdejmij je z ognia i włóż do małej miski. Przykryj miskę i pozwól im gotować na parze. Schłodzić je od 10 minut do 1 godziny, a następnie ostrożnie usunąć skórkę i nasiona. Nie płucz ich wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodaj pieczoną obraną paprykę, bazylię, czosnek, ser, orzechy, płatki czerwonej papryki, pastę sardelową, sól i pieprz do robota kuchennego. Puls aż do pełnego połączenia. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek podczas pracy procesora i dostosuj przyprawy, jeśli to konieczne. Wstaw pesto do lodówki, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pasta AnchoisPasta Anchois
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Na patelni z grubym dnem lub frytkownicy rozgrzej olej do 370 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Połącz ostry sos, keczup i wodę w płytkiej misce, aż się Połącz. W 4 oddzielnych, płytkich miskach lub patelniach do ciasta oddziel maślankę, mąkę i panko i ułóż wszystkie miski w tym porządku roboczym: maślanka, mąka, mieszanka ostrego sosu, bułka tarta panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Zanurz krążki cebuli w maślance, następnie w mące, następnie w mieszance ostrego sosu i wykończ je panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
15
Zanurz pierścienie partiami i smaż na głębokim tłuszczu, aż będą jaskrawoczerwone i zaczną brązowieć, około 2 do 3 minut, obracając w razie potrzeby. Po usmażeniu wyjmij je z oleju na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym i posyp solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®

Składniki

1porcja startego parmezanunektar z agawynektar z agawy0warzywo (np. szpinak)pasta anchoispasta anchois1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście bazyliiluźno zapakowane liście bazylii340papryka habaneropiwo (zalecane: styl Pale ale lub IPA)piwo (zalecane: styl Pale ale lub IPA)1kgskość w piersi indykakość w piersi indyka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2goździkiczosnek goya®czosnek goya®1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostry sos (zalecane: Sriracha)ostry sos (zalecane: Sriracha)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweWłoskie giardiniera marynowane warzywa (słoik)Włoskie giardiniera marynowane warzywa (słoik)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe32 łyżki roztopionego masłaser provolone, pokrojony na półser provolone, pokrojony na pół3largespapryka czerwonapapryka czerwona0warzywo (np. szpinak)Cebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm4Spód: okruszki z herbatników grahamPieczone Pesto z czerwonej papryki, plus więcej według życzenia, przepis następujePieczone Pesto z czerwonej papryki, plus więcej według życzenia, przepis następuje1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Bochenek(24-calowy) zakwas(24-calowy) zakwas3Spód: okruszki z herbatników grahammusztarda Dijon mielonamusztarda Dijon mielona2largessłodkie cebule, takie jak Vidalia, Walla Walla lub Maui, obrane i pokrojone w pierścienie o grubości 3/8 cala, odrzucające rdzeniesłodkie cebule, takie jak Vidalia, Walla Walla lub Maui, obrane i pokrojone w pierścienie o grubości 3/8 cala, odrzucające rdzenie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn