Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj kanapkę z pieczonym indykiem z solanką Ale. Jedna porcja zawiera 1672 kalorii, 93g białka, oraz 82g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za $6.92 za porcję, ten przepis okładki 67% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś zakwas, musztardę dijon, pesto z pieczonej papryki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ale-solanka pieczona z indyka z pesto z czerwonej papryki, Butterflied, suchy Solankowany pieczony indyk z pieczonymi warzywami korzeniowymi Panzanella, oraz Pieczony Indyk Solony.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Opłucz pierś z indyka pod chłodną wodą i osusz. W zamykanej plastikowej torbie o pojemności 1 galona dodaj piwo, musztardę, agawę, sól i pieprz. Dobrze wymieszaj, aby połączyć, a następnie dodaj pierś z indyka, upewniając się, że jest całkowicie pokryta marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Procent Tequili Blanco
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Włóż torbę do miski, aby uniknąć wycieku i wstaw do lodówki na 45 minut. Nie marynuj go dłużej niż 45 minut, bo pierś stanie się nadmiernie słona. Podczas gdy indyk jest solony, przygotuj Pesto z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
5
Odcedź solankę z indyka i połóż pierś na ruszcie na płytkiej brytfannie (Uwaga szefa kuchni: nie płucz indyka). Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F, na termometrze z natychmiastowym odczytem, włożonym w najgrubszą część piersi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Wyjmij indyka z piekarnika i pozwól mu ostygnąć. Cały ten proces można wykonać z wyprzedzeniem. Wstaw mięso do lodówki, aż będziesz gotowy do złożenia kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
7
Po ostygnięciu indyka usuń całe mięso z kości i pokrój je po przekątnej na porcje o grubości 1/2 cala. Z grubsza posiekaj 3/4 szklanki warzyw giardiniera i dodaj je do małej miski.
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Dodaj 4 łyżki Pesto z czerwonej papryki i wymieszaj, aby połączyć. Pokrój chleb i lekko rozłóż kawałki resztkami pesto. Rozpocznij nakładanie warstw kanapki z provolone na dnie, następnie pokrojonym indykiem i mieszanką giardiniera. Posyp wszystko pierścieniami Rojo, przykryj kolejną kromką chleba, a następnie podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Pokrojony Indyk
Provolon
Pieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Ustaw grill na dużym ogniu. Grilluj czerwoną paprykę, aż Skórki poczernieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Zdejmij je z ognia i włóż do małej miski. Przykryj miskę i pozwól im gotować na parze. Schłodzić je od 10 minut do 1 godziny, a następnie ostrożnie usunąć skórkę i nasiona. Nie płucz ich wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodaj pieczoną obraną paprykę, bazylię, czosnek, ser, orzechy, płatki czerwonej papryki, pastę sardelową, sól i pieprz do robota kuchennego. Puls aż do pełnego połączenia. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek podczas pracy procesora i dostosuj przyprawy, jeśli to konieczne. Wstaw pesto do lodówki, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pasta Anchois
żółta Cebula, Obrana, Starta
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Na patelni z grubym dnem lub frytkownicy rozgrzej olej do 370 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Połącz ostry sos, keczup i wodę w płytkiej misce, aż się Połącz. W 4 oddzielnych, płytkich miskach lub patelniach do ciasta oddziel maślankę, mąkę i panko i ułóż wszystkie miski w tym porządku roboczym: maślanka, mąka, mieszanka ostrego sosu, bułka tarta panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
Zanurz krążki cebuli w maślance, następnie w mące, następnie w mieszance ostrego sosu i wykończ je panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1 Suszony Pieprz Morita
15
Zanurz pierścienie partiami i smaż na głębokim tłuszczu, aż będą jaskrawoczerwone i zaczną brązowieć, około 2 do 3 minut, obracając w razie potrzeby. Po usmażeniu wyjmij je z oleju na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym i posyp solą morską.