Alberta Wołowina Gulasz Jęczmienny

Alberta Wołowina Gulasz Jęczmienny
Gulasz jęczmienny z wołowiną Alberty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 309 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz kostki bulionowe z wołowiną, seler, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Wołowo-Jęczmienny, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Wołowo-Jęczmienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 szklanki wody do wrzenia w kuchence mikrofalowej, o 2 protokół. Wymieszaj kostki bulionowe z wołowiną i zupę cebulową wymieszaj we wrzącej wodzie, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać mieszaninę bulionu i pozostałe 4 szklanki wody do powolnej kuchenki; ustawić kuchenkę na wysoką. Wymieszaj wołowinę, ziemniaki, cebulę, marchew, seler i czosnek do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Gotować, pod przykryciem, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu widelcem, 4 1/2 do 5 godzin. Wymieszać jęczmień do mieszanki wołowiny; kontynuować gotowanie, aż jęczmień będzie miękki, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wyłącz powolną kuchenkę, zdejmij pokrywę i pozostaw do ostygnięcia, aż lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn