Alaskan Halibut Caprese

Alaskan Halibut Caprese
Alaskan Halibut Caprese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1193 kalorii, 87g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Na 12,71 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbki czosnku, pietruszkę, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Alaskan Halibut Lasagne, Alaskan Halibut Tacos, oraz Halibut Cytrusowy Alaskan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść stojak piekarnika około 5 cali od źródła ciepła. Przygotuj blachę do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ułóż halibuta na przygotowanej blasze do pieczenia i piec, aż lekko zbrązowieje, 4 do 6 protokół. Flip filety, doprawić solą i czarnym pieprzem, i kontynuować gotowanie, aż miąższ będzie nieprzezroczysty, 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Top każdy filet z plasterkiem sera mozzarella, liść bazylii i plaster pomidora, odpowiednio; powtórzyć warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
5
Powrót halibut do piekarnika i piec, aż ser zacznie się topić, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W misce ubić ocet balsamiczny i oliwę z oliwek; wkrótce na porcjach halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Udekorować posiekaną bazylią do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Składniki

33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)8largescałe liście bazyliicałe liście bazylii63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło lub margaryna, podzielonemasło lub margaryna, podzielone3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia pokrojona w kostkę 2,5 cmcukinia pokrojona w kostkę 2,5 cm2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.makaron z lasagne, gotowany i osuszonymakaron z lasagne, gotowany i osuszony1Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży ser mozzarella w plasterkachświeży ser mozzarella w plasterkach4krewetki i żyłkiMielona świeża pietruszkaMielona świeża pietruszka2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4krewetki i żyłkisól i zmielony czarny pieprz do smakusól i zmielony czarny pieprz do smaku4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety halibutfilety halibut6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.steki z halibuta, kości usunięte i pokrojone w kostkę 1 calasteki z halibuta, kości usunięte i pokrojone w kostkę 1 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser szwajcarskirozdrobniony ser szwajcarski82 łyżki roztopionego masła1-3/4 szklanki kiszonej kapusty, opłukanej i dobrze odsączonej1-3/4 szklanki kiszonej kapusty, opłukanej i dobrze odsączonej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn