Al 's Sufferin' Succotash
Al' s Sufferin ' Succotash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, fordhook Lima beans, Kernel corn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sufferin ' Succotash (Crock Pot), Sukkotasz, oraz Sukkotasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać fasolkę lima, sól i cukier. Gotować na średnim ogniu przez 15 minut.
Dodaj kukurydzę i zielone chili, przykryć, i kontynuować gotowanie, aż fasola będzie miękka, o 5 Więcej minut.
Odcedzić i podawać natychmiast. Top z masłem w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.