Aksamitna Zupa Buraczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj aksamitnej zupy z buraków. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 346 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, marchewkę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aksamitna Zupa Z Dyni, Aksamitna Zupa Marchewkowa, oraz Aksamitna Zupa Z Pora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć buraki w 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości. Ustawić pakiety na blasze do pieczenia i piec buraki przez 1 1/2 godziny, lub do momentu, gdy będą miękkie.
W międzyczasie obrać pasternak, marchew i korzeń selera; pokroić w 1/4-calową kostkę. Na dużej patelni, roztopić masło w wodzie.
Dodać pokrojone w kostkę warzywa i gotować na umiarkowanym ogniu, aż prawie miękkie, o 8 protokół. Doprawić solą i białym pieprzem i zdjąć z ognia.
Buraki obieramy i ćwiartujemy. Pracując partiami, w blenderze, puree buraki i bulion, aż będą bardzo gładkie.
Przełożyć do dużego rondla. Wymieszać z octem, doprawić solą, białym pieprzem i zielonym Tabasco.
Dodać warzywa i dusić na umiarkowanym ogniu przez 5 minut przed podaniem.