Ají (Salsa pomidorowo-cebulowa po Kolumbijsku)

Ají (Salsa pomidorowo-cebulowa po Kolumbijsku)
Przepis Ají (Kolumbijska Salsa pomidorowo-cebulowa) może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 3 minuty. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, Chili Jalapeno, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Patacones Con Hogao (smażone plantany w stylu kolumbijskim z sosem pomidorowo-cebulowym), KOLUMBIJSKI SOS POMIDOROWO-CEBULOWY (HOGAO), oraz Kolumbijski gulasz z kurczaka z ziemniakami, pomidorem i cebulą.

Instrukcje

1
Połączyć pomidory, szalotki, kolendra, i chili w małej misce. Obficie przyprawić solą i odstawić na 2 minuty, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać wodę i wymieszać, aby połączyć. Ají można zjeść natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 5 dni
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia17
Magazyn